Krenare Sogojeva-Dermaku zgjedhet komisionere për Informim

Krenare Sogojeva-Dermaku zgjedhet komisionere për Informim

Krenare Sogojeva-Dermaku ështe zgjedhur komisionere për Informim dhe Privatësi.

65 deputetë të Kuvendit të Kosovës e votuan atë, ndërsa opozita nuk mori pjesë në votim.

Ky votim pos nga opozita është kritikuar edhe nga shoqëria civile.

Për Sogojevën-Dermaku, organizatat e shoqërisë civile kanë thënë të mërkurën se janë në pritje të marrjes së dosjes së plotë nga Kuvendi i Kosovës. /Insajderi.com