Qysh ke zgjedhë me u fresku kët’ verë?

Qysh ke zgjedhë me u fresku kët’ verë?

A don t’a jepim një ide?

Brendet amerikane Rc Cola dhe Red Rain kanë menduar për një verë më të mirë për ju…

Rc Cola dhe Red Rain po vijnë me kampanjën ”Merrja verës freskinë”. Aktivitetet zhvillohen në pishina dhe në sheshe në gjithë Kosovën ku mund të luani lojëra të ndryshme dhe të fitoni shpërblime çdo ditë.

Ma i forti n’loja, shpërblimin ma t’mirë.

Për më shumë na ndjekni në faqet tona Rc Cola Kosova dhe Red Rain