Kryeministri Albin Kurti shkarkon ministrin Agim Veliu

Zyra e kryeministrit të Kosovës, përmes një kumtese për media, thotë se mbrëmë vonë, pas mesnate, Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu, është deklaruar kundër qëndrimit të Kryeministrit të Republikës së Kosovës mbi shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme. “Në këto rrethana jam i detyruar të veproj, andaj edhe kam vendosur të … Continue reading Kryeministri Albin Kurti shkarkon ministrin Agim Veliu