Kryeministri Haradinaj mori pjesë në gjymëmaratonë së bashku me Anitën

Kryeministri Haradinaj mori pjesë në gjymëmaratonë së bashku me Anitën

Kryeministri i vendit filloi ditën me aktivitete fizike bashkë me bashkëshorten e tij, Anitën

Të veshur në veshje sportive, Hardinaj dhe Anita kanë zgjedhur që këtë ditë të vrapojnë, si parapërgatitje për mini-maratonën që do të mbahet në Prishtinë.

Anita, ka publikuar imazhe në rrjetin social ‘Instagram‘.

“Gati për gjysme maratonën”, ka shkruar ajo në imazhet e publikuara.