Kryetari i komunës nga LDK kërkon publikisht koalicion parazgjedhor me Vetëvendosjen

Kryetari i komunës nga LDK kërkon publikisht koalicion parazgjedhor me Vetëvendosjen

Koalicioni që mund të sjellë ndryshime rrënjësore në Kosovë është ai mes Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Vetëvendosjes, sipas Xhafer Tahirit të LDK-së.

Kryetari i Vushtrrisë ka thënë në Interaktiv të KTV-së se dy partitë më të mëdha opozitare duhet të bashkohen në një koalicion parazgjedhor për të fituar zgjedhjet.

“Koalicioni i duhur është ai mes LDK-së dhe VV-së. U bëj thirrje edhe LDK-së edhe VV-së që të afrohen në qëndrime dhe të bëjnë koalicion. Edhe votuesit do të donin një të tillë”, ka thënë ai duke shtuar se një koalicion i tillë parazgjedhor do të dilte i suksesshëm në zgjedhje.