Kryetari i trupit Gjykues e ka nisur me akuza senacën e sotme duke u shprehur se Gucati dhe Haradinaj kanë kryer vepra penale. " />

Kryetari i trupit gjykues: Jemi bindur se Gucati e Haradinaj kryen vepër penale

Kryetari i trupit gjykues: Jemi bindur se Gucati e Haradinaj kryen vepër penale

Kryetari i trupit Gjykues e ka nisur me akuza senacën e sotme duke u shprehur se Gucati dhe Haradinaj kanë kryer vepra penale.

Sipas prokurorisë, provat kundër Gucatit dhe Haradinajt janë shumë bindëse. Sipas ZPS-së, Haradinaj përmendi së paku 5 emrat e dëshmitarëve.

Po ashtu në paraçitje publike të akuzuarit sipas ZPS-së tërhoqën vëmendjen e publikut lidhur me emrat e dëshmitarëve.

Të akuzuarit sipas ZPS-së, dëshmitarët i kanë quajtur tradhtar e shpijunë. Këto deklarata janë bërë për të frikësuar dëshmitarët.

Gjykatësi po ashtu është shprehur se veprimet dhe sjelljet e të akuzuarve e kanë sfiduar punën e Speciales./Insajderi.com