Rikthehen masat

Kufizim i lëvizjes dhe mbyllja e lokaleve në mbrëmje, ja vendimet që hyjnë sot në fuqi

Obligohen institucionet përkatëse të Republikës së Kosovës të ndërmarrin veprimet e nevojshme për zbatimin e këtij vendimi.

Kufizim i lëvizjes dhe mbyllja e lokaleve në mbrëmje, ja vendimet që hyjnë sot në fuqi