Kumbulla te Juventusi? Përgjigjet vetë mbrojtësi shqiptar

Kumbulla te Juventusi? Përgjigjet vetë mbrojtësi shqiptar

Në një intervistë për mediat italiane, Marash Kumbulla flet për të ardhmen e tij, për interesimin e një klubi i madh si Juventusi, për mundësitë që ka për t’u rikuperuar plotësisht dhe për të zbritur në fushë ndaj Fiorentinës si dhe sulmuesin më të vështirë për t’u markuar që ka pasur përballë.më shumë në Insporti.com