Kuotat që Lewandowski dhe Ronaldo të shënojnë sonte dhe kombinimet tjera

Kuotat që Lewandowski dhe Ronaldo të shënojnë sonte dhe kombinimet tjera

Takimi ndërmjet Bayernit dhe Real Madridit sonte është ngjarje kryesore në futbollin evropian, kompanitë e basteve e dinë mirë këtë punë dhe kanë qenë shumë të kujdesshme kur kanë vendosur kuotat për këtë ndeshje.

Për shembull kuota që Reali ta fitojë këtë ndeshje në Munih (3,5) është më e vogël se kuota që Reali të bëhet kampion i Evropës (disa bastore e ofrojnë këtë mundësi për kuotën 3,0).

Kuotat që Lewandowski e Ronaldo të shënojnë gola dhe kombinimet tjera nga kompanitë e basteve