Artikull i sponsorizuar

Kur bëhet fjalë për nevojat dhe dëshirat, X-MAX 400 është gjithmonë përgjigjja             

Kur bëhet fjalë për nevojat dhe dëshirat, X-MAX 400 është gjithmonë përgjigjja             

Auto Kaçandolli – shitje dhe servis i autorizuar nga Yamaha Motors – iu bënë të ndjeni adrenalinën e vërtetë të verës. Përjetoni anën e errët të Japonisë, me Yamaha X- MAX 400.

Nëse keni nevojë për më shumë përformancë, i riu X-MAX 400 iu përgjigjet saktë nevojave tuaja. Nisu në fluturimin që s’përfundon me motorin tënd të ëndrrave.

Videoja e mëposhtme prezanton detajet e këtij dizajni:

Për t’u njohur për së afërmi me Yamaha Motors, vizito Auto Kaçandolli në zonën industriale, Prishtinë. Ose kontakto në numrat e telefonit : +37745 131 136 / +37745 131 138