Kur krimet e luftës bëhen mburojë e kriminelëve të pasluftës

Kujdestari im i klasës së pestë, një kushëri i imi- drejtues i shkollës në fshat dhe një bashkëfshatar kishin vendosur që në marsin e viti 1999 të ktheheshin nga gryka e malit mbi Zllakuçan në shtëpitë e pushtuara nga ushtarët e rregullt serbë që mbronin paramilitarët derisa këta të fundit vrisnin e bënin plaçkë lufte. … Continue reading Kur krimet e luftës bëhen mburojë e kriminelëve të pasluftës