Kur Molliqaj lartësonte Kurtin: I vetmi udhëheqës që mund ta bëjë ndryshimin

Ishte 18 maji i vitit 2017 kur Këshilli i Përgjithshëm i Lëvizjes Vetëvendosje kishte nominuar për kryeministër, ish-kryetarin e kësaj partie Albin Kurtin. Dardan Molliqaj, atëherë sekretar organizativ në Lëvizjen Vetëvendosje kishte postuar një fotografi të Kurtit, duke dhënë një lajm të rëndësishëm për partinë dhe aktivistët e votuesit: nominimin e Kurtit. Molliqaj që tash … Continue reading Kur Molliqaj lartësonte Kurtin: I vetmi udhëheqës që mund ta bëjë ndryshimin