Kur pija bën të veten, shihni çfarë u ndodh këtyre të rinjve [foto]

Kur pija bën të veten, shihni çfarë u ndodh këtyre të rinjve [foto]

Mjafton një arsye dhe britanikët janë menjëherë të gatshëm të dalin të festojnë. E kur bëhet fjala për Krishtlindjet, ata i nisin festimet më herët. Ata festuan të “Enjten e etur”, duke mbushur klubet në qytete të ndryshme të vendit, ndërsa qëndruan deri në orët e para të mëngjesit.

Megjithatë, edhe këtë herë, shumë prej tyre e kishin ekzagjeruar “pak” me konsumin e alkoolit dhe mëngjesi i gjeti të shtrirë në trotuare.