Kur renovojmë hyrjet tuaja ne gjithmonë marrim parasysh dukjen e saj si brenda ashtu edhe jashtë

Kur renovojmë hyrjet tuaja ne gjithmonë marrim parasysh dukjen e saj si brenda ashtu edhe jashtë

Ne dëshirojmë që hyrja juaj të ketë një pamje të bukur në lagje, por gjithashtu të ketë edhe funksionalitet brenda.

Përmes projektit tonë për Renovim dhe Mirëmbajtje ne ju mundësojmë bërjen e hyrjes suaj model për pastërti, rregull dhe siguri.

Na kontaktoni përmes numrave tanë telefonik: 038 606 670 dhe 0800 11 672, ose edhe përmes emailit tonë: [email protected], që të bëheni pjesë e Projektit për transformimin e hyrjeve të Prishtinës.