Kurse Online dhe FALAS për fëmijë në Programim, Animacion dhe Robotikë

Kurse Online dhe FALAS për fëmijë në Programim, Animacion dhe Robotikë

Teknologjia po ecën me një ritëm shumë të shpejt dhe ekspozimi i hershëm i fëmijëve ndaj teknologjisë mund ti përgatisë ata për karrierat e ardhshme në fusha të lidhura me teknologjinë, ose vende pune që kërkojnë zotërim të teknologjisë si çelës kryesor për sukses.   
 
Shkolla Universum në bashkëpunim me Universum Digital Academy në këto ditë izolimi ofrojnë – Kurse Online dhe FALAS për fëmijë 7-15 vjeç. Kurset do të organizohen në fushën e Programimit, Animacionit dhe Robotikës.
 
Me moton #RriNshpi mëso online & pa pagese Shkolla Universum i fton të gjithë fëmijët të bëhen pjesë e kurseve më atraktive të programimit, animacionit dhe robotikës. 
 
Regjistrimi bëhet përmes këtij aplikacioni https://bit.ly/356sIXc
Për info shtese rreth kurseve na kontaktoni në [email protected]org apo na ndiqni në rrjete sociale facebook apo instagram.