Kurti jep një paralajmërim për mjekët: Duhet të zgjidhni ndërmjet privatit dhe publikut

Kurti jep një paralajmërim për mjekët: Duhet të zgjidhni ndërmjet privatit dhe publikut

Kryeministri në ardhje i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se mjekët, të cilët kanë marrëdhënie pune në spitale private dhe publike njëkohësisht, duhet të zgjedhin ndërmjet njërës punë.

Në një intervistë për emisionin “New Bugajski Hour” në Radio Televizionin e Kosovës, Kurti ka thënë se qeverisja e ardhshme e Kosovës nuk do të lejojë që mjekët të punojnë edhe në spitalet private, si dhe në ato publike në të njëjtën kohë.

“Nuk do të lejojmë më që mjekët t’i marrin pacientët nga spitalet publike dhe t’i akomodojnë ata në ordinancat e tyre private pas orarit të punës”, ka thënë Kurti.

Ai po ashtu ka paralajmëruar rregullimin e çmimeve të barnave. /Insajderi.com