Kurti tregon se a do t’i respektojë simbolet e shtetit nëse bëhet kryeministër? (VIDEO)

Kurti tregon se a do t’i respektojë simbolet e shtetit nëse bëhet kryeministër? (VIDEO)

Në një tubim elektoral në Berlin, delegacioni i Vetëvendosjes është pritur jo me himnin e Kosovës, por me atë të Shqipërisë.

Albin Kurti, kandidati për kryeministër nga Vetëvendosja, pas këtij tubimi ka folur edhe për atë se a do t’i respektojë simbolet e shtetit.

“Unë i respektojë simbolet e institucioneve të Kosovës në institucione. Himnin dhe flamurin e Kosovës do t’i respektojë nesër ose pasnesër si kryeministër”, ka thënë Kurti për DW.

Videon e gjeni këtu.

insajderi.com