Kusari-Lila tregon nëse do të ndërtohet autostrada e Dukagjinit gjatë “Qeverisë Kurti”

Kusari-Lila tregon nëse do të ndërtohet autostrada e Dukagjinit gjatë “Qeverisë Kurti”

Mimoza Kusari-Lila, ka deklaruar se autostrada e Dukagjinit si projekt i PAN-it “është i panevojshëm”.

Ajo tha se do të punojnë për sigurinë në rrugë në rajonin e Dukagjinit, përcjell Insajderi.

“Autostrada e promovuar nga Qeveria e PAN-it është e panevojshme. Do të punojmë për sigurinë në rrugë dhe zgjerimin e saj”, tha Kusari-Lila në Debat përnime.

Kusari-Lila shtoi se nuk do të ndërtohen rrugë me mjete financiare të shtetit, por me kredi të buta e afatgjate. /Insajderi.com