fbpx

Kush do të vendos për fatin e Fabrikës “Llamkos”?

Kush do të vendos për fatin e Fabrikës “Llamkos”?

Vendimin përfundimtar për privatizimin e fabrikës së “Llamksoit” në Vushtrri do ta jap Gjykata Ekonomike.

Dokumentarin e plotë mund ta shikoni këtu

Kryetari i Komunës Xhafer Tahiri ka thënë se Gjykata Ekonomike  ka dhënë vendim për blerjen e “Llamkos” brenda 60 ditëve.

Dokumentarin e plotë mund ta shikoni këtu

Kjo metodë e privatizimit është aplikuar për ndërmarrjet të cilat janë konsideruar më të mëdha se blerësi. Si rrjedhojë, blerësi nuk ka tëdrejtët’ua ndërrojë destinimin, gjithashtu duhet të punësojënjë numër të caktuar tëpunëtorëve dhetërealizojë investime të reja.

InDoks | Njeriu i oligarkut rus – Mashtrimi milionësh i shtetit

InDoks | Njeriu i oligarkut rus – Mashtrimi milionësh i shtetit Si ia arriti një biznesmen kosovaro-britanik i lidhur me një oligark rus, ta blejë një ndër fabrikat më të rëndësishme? Si falimentoi dhe i pa punë afro 500 punëtorë?

Posted by Insajderi on Sunday, 17 February 2019