Kush janë banorët që rrezikojnë eleminimin për javën e ardhshme

Kush janë banorët që rrezikojnë eleminimin për javën e ardhshme

Publiku ka pasur një javë kohë në dispozicion për të votuar banorët e tyre të preferuar brenda shtëpisë së “Big Brother Vip”.

Kjo pasi, Formula e ‘’Big Brother Vip’’ përcakton se disa prej banorëve duhet të nominohen dhe të kalojnë në televotim për tu eleminuar njëri prej tyre.

Këtë herë kjo procedurë ndodhi pak më ndryshe se zakonisht.

Big Brother Vip

Në spektaklin e një jave më parë, banorët zgjodhën të preferuarit e tyre të cilët automatikisht fituan imunitetin.

Ata që shpëtuan ishin Paloma dhe Granit Cana të cilët ishin më të votuarit nga publiku.

Banorët më pak të votuar janë: Elhaidi, Sheila, Arditi, Sabiani dhe Beniada.

Lista e eleminimeve

Për banorët e cekur , produksioni vendosi që automatikisht të kalonin në nominim duke rrezikuar daljen nga shtëpia e ‘’Big Brother Vip’’.