Kush janë krijuesit e stemës së Ushtrisë?

Kush janë krijuesit e stemës së Ushtrisë?

Në këto ditë kur i gjithë vendi iu gëzua mandatit ushtarak që iu dha Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjithandej u pa edhe një entuziazëm për bartjen e stemës së ushtrisë.

Këtë dukuri e konfirmojnë edhe dy krijuesit e emblemës Albian Gagica dhe Taulant Qerkini , këtë dizajnim ata e bënë në vitin 2008.