Kush prinë në Dragash nga numërimi i votave me kusht

26.11.2017 11:34
Kush prinë në Dragash nga numërimi i votave me kusht

Në rinumërimin e 35 vendvotimeve nga zgjedhjet për kryetar të Komunës së Dragashit, po prinë kandidati i PDK-së, Shaban Shabani, i cili deri tash ka marrë 1,419 vota, ndërsa, kundërkandidati i tij nga LDK, Selim Kryeziu ka marrë 941.

Rinumërimi po vazhdon.

Emri i kryetarit të Dragshit do të dihet pas rinumërimit të 35 vendvotimeve dhe numërimit të votave me kusht, votave të personave me nevoja të veçanta dhe atyre me postë nga kjo komunë. /Telegrafi/