Ky artist krijoi një mozaik të Donald Trump me 10 mijë ‘gishtërinj të mesëm’

Ky artist krijoi një mozaik të Donald Trump me 10 mijë ‘gishtërinj të mesëm’

Ky është Kevin Champeny, një artist bashkëkohor mozaiku me qendër në Long Island, New York, njofton Insajderi.

Pasi kaloi shtatë muaj duke punuar në një mozaik me emrin “Sfido këtë”, Champeny zbuloi krijimin në TikTok në një video që është parë mbi 12.5 milionë herë.

Duke filluar me një gisht të mesëm prej argjile të skalitur, Champeny përpunoi një shabllon silikoni dhe përfundoi 10,000 gishtërinj të ngjyrosur – të gjitha u vendosën me kujdes së bashku për të krijuar fytyrën e ish-presidentit Donald Trump. /Insajderi.com