Ky është 35 vjeçari që humbi jetën, hoxha i Mitrovicë ndanë një bisedë që kishte me të

Ngjarje Tragjike ka ndodhur në Mitrovicë gjatë së martës.

Ky është 35 vjeçari që humbi jetën, hoxha i Mitrovicë ndanë një bisedë që kishte me të

Policia e Kosovës ka raportuar për një ngjarje të rëndë në të cilen një 35 vjeçar ka humbur jetën në Mitrovicë.

Identitetin e tij e ka publikuar hoxha nga Mitrovica, Shkëlzen Hoxha.

Në një postim në Facebook, thuhet se Përparim Peci < i cili është viktima e ngjarjes tragjike > ishte një djal punëtor dhe i përkushtuar në praktimimin e dispozitave të Fesë Islame.

Reagim i hoxhës