Ky është aktori shqiptar që ka biznes për prodhimin e marijuanës

Ky është aktori shqiptar që ka biznes për prodhimin e marijuanës

ktori Jim Belushi është ndër shqiptarët më të njohur në Hollywood me shfaqjet televizive si “Life according to Jim”, “K9” dhe “Red Heat”.

Por në vitet e fundit ai është tërhequr nga aktrimit. Kjo pasi që po ai po punon në një fermë që kultivon marijuanën.

Ferma e Belushit ndodhet në Oregon të ShBA-ve. Në këtë vend marijuana është e legalizuar.

Aktori shqiptar po mendon që ta zgjeroj biznesin e tij dhe të u jap më shumë hapsirë njerëzve që të kenë akses.