Ky është kandidati i PDK-së për kryetar të Gjilanit

Ky është kandidati i PDK-së për kryetar të Gjilanit

Partia Demokratike e Kosovës tashmë ka vendosur se kë do ta kandidojë për të fituar Gjilanin.

Flurim Arifi edhe zyrtarisht ka shpallur kandidaturën për Kryetar të Degës së PDK-së në Gjilan.

Arifi, i cili sipas gjitha gjasave do të zgjedhet kryetar i kësaj dege, përmes një letre i është drejtyar qytetrëve të komunës së tij.

“Zotohem se do ta udhëheqim së bashku deri në rikthimin e fitoreve të reja në Gjilan dhe do të përfaqësojë interesin e qytetarëve tanë kudo”, ka shkruar ai.