Ky është personi që ka koleksionuar 200 uniforma të Barcelonës dhe Argjentinës

Ky është personi që ka koleksionuar 200 uniforma të Barcelonës dhe Argjentinës

Pasioni për Lionel Messin nuk njeh kufij, dhe MARCA ka udhëtuar në Indonezi për të mësuar rreth Surya Wijaya dhe koleksionit më mbresëlënës të fanellave të Argjentinasit në botë.

Jo vetëm që ka uniforma të Barcelonës në koleksion, por edhe fanellat e Argjentinës me emrin e Messit të shtypura në anën e pasme, më shumë në Insporti.com.