Ky është shqiptari që i ka rënë në sy Beyonces

Ky është shqiptari që i ka rënë në sy Beyonces

Një djalë nga Gjilani me emrin Art Rushiti është bërë pjesë për së dyti herë në faqen zyrtare të divës së muzikës Pop, Beyonce.

Rushiti i ka rënë në sy këngëtares përmes një ‘fanpage’ të tij i cili numëron rreth 500 mijë ndjekës.

Jo vetëm nga kjo këngëtare, djali kosovarë është ndjekur edhe nga bashkëshorti i Cardi B, Offseti dhe shumë artistë të tjerë shqiptarë.