Ky është shteti ku Viti i Ri vjen më së pari

Ky është shteti ku Viti i Ri vjen më së pari

Qytetet kryesore të Zelandës së Re pritën Vitin e Ri me fishekzjarre tradicionale të mërkurën në mëngjes (31 dhjetor. 2019).

Në Auckland, një gjysmë ton (453 kilogramë) fishekzjarre që u lëshuan nga Kulla Sky mbi qendrën e qytetit.

Zelanda e Re është një nga vendet e para në botë që mirëpriti vitin 2020 dhe dekadën e re, raporton AP