Ky model i xhinseve ngre vithet

Ky model i xhinseve ngre vithet

Xhinset e ngushta përfundimisht janë shenjë mbrojtëse e Sofia Vergaras!

Bukuroshja kolumbiane nuk heq dorë nga ku model madje as në ditët e nxehta verore, posaçërisht që kur edhe vetë e ka krijuar linjën e këtyre pjesëve të veshjeve në bashkëpunim me zinxhirin amerikan të shitoreve “Walmart”, transmeton Telegrafi.

Fjala është për xhinset të cilat ngrenë vithet dhe u janë në dispozicion damave në të gjithë numrave të konfeksionit, sepse çdo femre u rrinë shkëlqyeshëm!

Xhinset të cilat nuk dalin nga moda Sofia i ka bashkuar me fanellë me lule pa bretela, ndërkaq gjithë modelin e ka përfunduar me këpucët e preferuara verore – sandale me gishta jashtë me taka të larta.