Kylie Jenner arrin marrëveshje për padinë lidhur me kopjimin e modelit të të brendshmeve

Kylie Jenner arrin marrëveshje për padinë lidhur me kopjimin e modelit të të brendshmeve

Kylie Jenner ka arritur një zgjidhje në procesin gjyqësor për modelet e saj të brendshmeve.

Në janar, 23-vjeçarja u padit nga Klauber Bros, Inc., një kompani që krijon modele origjinale të brendshmeve dhe pretendoi se Jenner kishte përdorur një nga stilet e saj të mbrojtura nga e drejta e kopjimit në brezin e një brekëve të shitura në Kylie Shop. .

Tani, pasi fillimisht kërkoi të gjitha fitimet nga shitjet, Klauber Bros po hedh poshtë të gjitha pretendimet kundër Jenner, me padinë e zgjidhur për një shumë të paditur.

“Ju lutem vini re se Paditësi Klauber Brothers, Inc. ka arritur një marrëveshje zgjidhje për pretendimet kundër të pandehurve The Kylie Shop, Inc. dhe Kylie Jenner, Inc.”, lexohet në dokumentet e gjykatës të datës 12 tetor./Insajderi.com

Page Six