Kylie Jenner e shokuar, parukieri ia pret flokët shkurt fare

Kylie Jenner e shokuar, parukieri ia pret flokët shkurt fare

Ylli i familjes Kardashian-Jenner ka përjetuar një situatë të pakëndshme, e cila me siguri ju ka ndodhur të gjithave.

Parukieri saj i ka thënë se do ja shkurtojë flokët vetëm pak, por ka përfunduar duke ja prerë më shumë seç duhet.

Kylie ka publikuar në instastory një video dhe na ka shokuar të gjithëve dhe rezultatin.

Tani flokët e saj natyralë janë kaq të shkurtër dhe pa jetë.

Ndonëse duken sepse janë të lagur, Kylie paska flokë që realisht ndryshojnë shumë nga sa jemi mësuar të shohim.

Fajin për këtë e ka parukieri i saj, i cili me sa duket ka tentuar të bëjë eksperiment!

Kjo që patë në video është gjatësia e vërtetë e flokëve të 22-vjeçares, ndonëse në shumicën e rasteve i shohin super të gjatë.