fbpx

Kylie Mingoue, femra që sot duket më bukur se para 30 vitesh

Kylie Mingoue, femra që sot duket më bukur se para 30 vitesh

Këngëtarja australiane, Kylie Minogue, tash është 50 vjeçare, mirëpo duket më bukur se kur ishte 20 vjeçare.

Daily Mail transmeton se Femail e ka zgjedhur atë femrën që duket më bukur se kurrë më parë. Ndërsa për ta dëshmuar këtë i ka krahasuar fotografitë nga e kaluara dhe ato të realizuara së fundmi.

Kylie duket shumë më e re në raport me moshën që ka, ashtu që për të vlen ajo thënia se vitet janë vetëm numra.