Labi bën thirrje të ndihmohet fëmija që i duhen 95 mijë euro për shërim

Labi bën thirrje të ndihmohet fëmija që i duhen 95 mijë euro për shërim

4 vjeçari Donart Ahmeti nga Shupkovci i Mitrovicës, është diagnostifikuar me sëmundjen e Polyendocrinopathy.

Shërimi i kësaj sëmundje ka një kosto prej 95 mijë euro, shumë kjo e papërballueshme për familjen e tij.

Për shërimin e tij, thirrje ka bërë edhe ish-deputeti dhe këngëtari i njohur që tashmë ka fondacionin e tij, Labinot Tahiri.

Labi përmes Instagram ka thënë se ftuar të ndihmohet Donarti.

Apel për ndihmë për 4 vjeçarin nga Mitrovica, kërkohen 95 mijë euro për shërimin e tij