Labi dhe Skerdi publikojnë baladën e tyre

Labi dhe Skerdi publikojnë baladën e tyre

Dyshja e famshme kanë sjellur së bashku këngën “Gabove” të cilën e sollën bashkë me videoklip.
Këtë herë teksti i këngës është shkruar nga vet artistët bashkë me Bini Diez, muzikën nga Skerdi, ndërsa videoklipi u realizua nga Jaydee Video.
Kënga “Gabova” tashmë është publikuar në kanalin zyrtar në “Youtube”.