Labinot Tahiri thotë se termi politikan është dallavergji

Labinot Tahiri thotë se termi politikan është dallavergji

Deputeti dhe njëherësh këngëtari i njohur Labinor Tahiri në emisionin n’Kosove Show i ka cilësuar politikanët me termin dallavergji.

“Unë nuk cilësoj veten si politikan sepse termi politika është dallavergji, kshtuqë unë nuk muj mu kon dallavergji”, ka thënë ai.

Në pyetjen se a është ai politikan, Tahiri është shprehur se ashtu i shkruan sepse në të vërtetë nuk është i tillë.

Ndër të tjera nuk munguan as edhe thumbimet ndaj deputetëve të tjerë pasi që  përkundër të tjerëve që ndonëse nuk punojnë ai qëndon online 24 orë për të gjithë.