Lady Gaga nominohet në Golden Globes si “aktorja më e mirë”

Lady Gaga nominohet në Golden Globes si “aktorja më e mirë”

Performanca e Lady Gagas në A Star is Born, ka bërë që aktorja të nominohet në kategorinë më të mirë të Golden Globe.Gaga është nominuar për ‘Aktoren më të mirë’.

Nominimet për secilën kategori në 76 vjetorin e Çmimeve Golden Globe u njoftuan të enjten (6 dhjetor).Ndërsa Bradley Cooper është nominuar gjithashtu si ‘Regjisori më i mirë’ dhe ‘Aktori më i mirë’ për A Star is Born. Filmi Vice kreson listën e Golden Globe duke udhëhequr me 6 nominime, pasur nga The Favourite, Green Book dhe A Star Is Born, të gjitha me 5 nominime.