Lajm i mirë për Kosovën dhe FSK – pranohet Kadeti i Parë nga FSK në Akademinë e Forcave Ajrore të SHBA-ve

Lajm i mirë për Kosovën dhe FSK – pranohet Kadeti i Parë nga FSK në Akademinë e Forcave Ajrore të SHBA-ve

Një lajm i mirë sapo është bërë i ditur nga Ushtria e Kosovës. Sot është bërë e ditur se për herë të parë që nga themelimi i Forcave të Sigurisë së Kosovës, është pranuar një kadetë në Akademinë e Forcave Ajrore të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

FSK ka falenderuar Ambasadën Amerikane në Kosovë për këtë mundësi, duke shtuar se së bashku jemi më të fort.

 

Ndërsa kjo është bërë e ditur përmes faqes zyrtare të FSK-së në twitter

 

Nga ky takim u vlerësua se gjendja përgjithësisht është e qetë dhe nuk kem asnjë rast të ri tjetër të evidentuar.