Lajme të mira nga Italia, klubet kthehen në stërvitje me këtë datë

Lajme të mira nga Italia, klubet kthehen në stërvitje me këtë datë

Kryeministri italian, Giuseppe Conte konfirmoi se Italia do të lehtësojë masat e bllokimit nga fillimi i majit por shkollat ​​nuk do të hapen deri në shtator dhe me shumë gjasë nuk do të ketë tifozë në stadiume deri në janar të vitit të ardhshëm. Lajmi i plotë në Insporti.com