Lajmërohen nga NISMA, ky është mesazhi i Jakup Krasniqit për kryetarin e Kuvendit

Lajmërohen nga NISMA, ky është mesazhi i Jakup Krasniqit për kryetarin e Kuvendit

Jakup Krasniqi, kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës Socialdemokrate uroi qytetarët për konstituimin e Kuvendit të Kosovës.

Ai uroi edhe kryetarin e ri të Kuvendit të Kosovës, si dhe nënkryetarëve të Kryesisë së Kuvendit për detyrat e reja.

“QYTETARË: URIME KOSTITUIMI I KUVENDIT TË KOSOVËS!

E shfrytëzoj këtë rast që Kryetarit të posa zgjedhur të Kuvendit të Kosovës, zotit Konjufca dhe nënkryetarëve të Kryesisë së Kuvendit, tua uroj detyrat e reja në këtë fundviti!
Paqin suksese!”, ka shkruar Krasniqi në Facebook.