Lamborghini Urus me version më të fuqishëm

Lamborghini Urus me version më të fuqishëm

Edhe pse forca e tij nuk mungon, Lamborghini Urus do të vazhdojë të ketë një version edhe më të fuqishëm.

SUV-i i parë i Lamborghini ka 641 kuaj fuqi me motor V8 me 4.0 litra. Megjithatë, Urus Performante, siç pritet të jetë emri i tij, do të ketë rreth 700 kuaj fuqi, transmeton KosovaPress.

Përveç rritjes së fuqisë së motorit, inxhinierët e Lamborghinit do ta lehtësojnë Urusin dhe mund të marrin gjithashtu Aerodinamikën ALA Aktive duke përdorur Huracan Performante dhe Aventador SVJ.

Versioni “i bishës” pritet pas dy vjetësh dhe përveç kësaj në ndërkohë pritet një version hibrid.

Hybrid Urus mund të marrë të njëjtin sistem me makinë që përdor Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid me rreth 680 kuaj fuqi.