fbpx

Landini REX 4 “Më i miri i specializuar” në SIMA Paris

Landini REX 4 “Më i miri i specializuar” në SIMA Paris

Nga data 24 deri 28 Shkurt 2019, në Paris u organizua SIMA, panair ndërkombëtar që i dedikohet bujqësisë dhe prezantohen pajisje dhe makineri bujqësore.

Landini përfaqesoj gamën e traktorëve të specializuar, me modelin REX 4 ku dhe ka fituar çmimin e publikut dhe të ekspertëve, ndër të tjera u përzgjodh si finalist për çmimin Traktori i vitit 2019 në kategorinë “Më i miri i specializuar”. Ai fitoi Çmimin e Inovacionit Teknik në EIMA në bazë të Sistemit të Drejtimit të Avancuar, një projekt që ndihmon vozitësit e REX 4 të mund të përqëndrohen në punën përpara se ta ngasin atë.

REX 4 është në dispozicion në 6 modele në versionin F dhe në versionin e sapo shtuar S, që përmban një kabinë më të ngushtë për të lehtësuar funksionimin midis rreshtave të pemëve të gjera, ndërsa modelet me kabinë GT dhe V vijnë në 5 modele të ndryshme. Prodhimet e fuqisë varion nga 70 në 112 hp, me motorët Deutz AG me 2.9 litra të pajisura me sistemin e trajtimit të gazit.

Versioni me suspended axle është i pajisur me frena të përparme me disk dhe bllokadë elektro-hidraulike për efikasitet të garantuar. Aksi ofron kënd drejtues deri në 55° për të lehtësuar manovrimin në të gjitha kushtet e terrenit.

Marshi i Rex 4 ka 4 shpejtesi me Hi-Lo dhe High-Medium-Low. Gama e gjerë e opsioneve të ngritjes së fuqisë përfshin një version mekanik dhe hidraulik.

Sistemi hidraulik është në dispozicion me pompë të dyfishtë për 55 + 30 litra / min. kapaciteti (60 + 30 litra / min në versionin GT) ose pompë e trefishtë për kapacitet 25 + 55 + 30 litër / min.

Kabinat gjithashtu mund të specifikohen me mbrojtje CAT 4 të teknologjisë së lartë: një sistem i ri i presionit që izolon zonën e vozitësit dhe e mbron atë nga substancat e dëmshme gjatë aplikimit të pesticideve. Sistemi funksionon në hyrjet nga një sensor që monitoron presionin e brendshëm dhe efikasitetin e filtrave.