Gjiko ngatërron fjalët gjatë intervistës – Ledri tallet keq me të

Gjiko ngatërron fjalët gjatë intervistës – Ledri tallet keq me të

Në një intervistë Gjiko dëgjohet duke u munduar të shpjegojë diçka, por ia huç.

E është vetë shoku i tij, reperi Ledri Vula i cili në videon e postuar në Instagram është tallur me Gjikon, duke e përmendur në koment dhe duke ia kujtuar fjalët e një ndër intervistave më epike shqiptare.

“Pak ata pak na, ma shumë ata se na”, ka shkruar Ledri në koment.

Gjiko në këtë video dëgjohet duke u munduar të tregojë se si anët e kundërta tërhiqen, por deri në fund e përzien mjaft shumë.

Madje, Gjiko është aq i hutuar saqë qysh me fillim gabon, pasi “Plus dhe Plus bëjnë Plus”, e jo ‘Minus’ siç thotë reperi