Lekaj i jep mbështjetje Nurës për investime për infrastrukturë në Viti

Lekaj i jep mbështjetje Nurës për investime për infrastrukturë në Viti

Pal Lekaj u zotua në Stubëll të Vitisë, përkrahë kandidatit nga radhët e AAK-së për Vitinë, Faruk Nura dhe listës për Asamble Komunale, se nuk do të funksionojë ashtu siç ka qenë deri tani, me marrë nga qytetarët e mos të ju kthehet me investime.

“Në Viti e Stubëll do të investojmë në infrastrukturë e cila do të zhvillojë turizmin, ky segment do të gjenerojë në mënyrë me të përshpejtuar punësim”, tha Lekaj.

Lekaj vazhdoj se, “Kyqja e Vitisë në autostradë është një tjetër zotim i ynë i mbështetur edhe nga kryeministri Ramush Haradinaj, të cilin ua transmetova edhe sot dhe do t’i qëndrojmë mbrapa fjalës së dhënë”.