Letra e djali të vogël që jeton në shtëpinë e grave të abuzuara seksualisht ka prekur botën: Kjo është kërkesa e tij për babadimrin

Letra e djali të vogël që jeton në shtëpinë e grave të abuzuara seksualisht ka prekur botën: Kjo është kërkesa e tij për babadimrin

Një djalë në Amerikë që jeton me nënën e tij në një shtëpi për gratë e abuzuara së fundmi ka prekur zemrat e shumë njerëzve.

Nëna e tij gjeti në çantë një letër drejtuar Babadimrit. Në të shkruante:

“I dashur babadimër, ne duhej të largoheshim nga shtëpia. Babi u zemërua dhe ne duhet të bënim të gjitha detyrat, por ai mori gjithçka që dëshironte. Mami tha që ishte koha të iknim, se ata do të na çonin në një vend të sigurt, ku nuk kishim nevojë të frikësoheshim. A do të vini këtë vit?

Ne nuk i kemi gjërat tona këtu, kështu që nëse mund të sillni libra, një fjalor, një busull dhe një orë. Dhe unë do të doja një baba, një baba të vërtetë, një baba të mirë. A mund ta bëni këtë?”