fbpx

Liderët e BE-së: Evropa do të kontribuojë në rindërtimin e Notre Dame

Liderët e BE-së: Evropa do të kontribuojë në rindërtimin e Notre Dame

Dëmtimi i madh i katedrales Notre Dame në Paris është një goditje për të gjithë Evropën dhe e gjithë Evropa do të kontribuojë në rinovimin e saj, thanë sot krerët e BE në një takim të Parlamentit Evropian në Strasburg.

“Evropa është plagosur. Franca u plagos. Paris u plagos, “tha presidenti i Komisionit Evropian Jean-Claude Juncker, duke iu drejtuar deputetëve në PE dhe premtoi se BE do të tregojë solidaritet.

Ndryshe, katedralja Notre Dame u përfshi mbrëmë nga një zjarr i madh që shkaktoi dëme të mëdha materiale