Lideri laburist kundërshton hapjen e disa sektorëve të ekonomisë

Jeremy Corbyn, lider i Partisë Laburiste ka kriitkuar hapjen e disa sektorëve të ekonomisë.

Lideri laburist kundërshton hapjen e disa sektorëve të ekonomisë

Lideri laburist në Britaninë e Madhe, Jeremy Corbyn ka kritikuar Qeverinë e Boris Johnson e cila dëshiron t’i rihapë disa sektorë të ekonomisë.

Në Britaninë e Madhe janë rritur rastet me coronavirus pas disa masave lehtësuse, por Qeveria ka planifikuar që të rihapen disa sektorë të rëndësishëm të ekonomisë në mënyrë që gjendja ekonomike në Mbretërinë e Bashkuar të përmirësohet.

“Njerëzit dhe shëndeti duhet të vijnë para fitimit privat”, ka shkruar ndër tjerash Corbyn në një reagim në Facebook.

Corbyn, njihet për mbetjet e tij të majta e që kundërshtarët e tij të majtën e tij e shohin si radikale – ultra-majtiste. /Insajderi.com/