Lidhja e parë romantike e Rita Orës ishte në moshën 14 vjeçare me një burrë 26 vjeçar

Lidhja e parë romantike e Rita Orës ishte në moshën 14 vjeçare me një burrë 26 vjeçar

Kur Rita Ora ishte adoleshente, ajo hyri në një lidhje romantike tejet polemike, njofton Insajderi.

Sekreti u zbulua vetëm disa vjet më vonë kur një intervistë e harruar u ribotua në biografinë e paautorizuar Hot Right Noë dhe u nxorën në The Sun.

Në intervistë, këngëtarja zbuloi se lidhja e saj e parë ishte me një burrë 26-vjeçar kur ishte 14 vjeçare. Një dekadë më vonë, shumë pyetën: “Ky është abuzim me fëmijë, apo jo?”

Megjithë marrjen në pyetje të saj – dhe paligjshmërinë e tmerrshme të të rriturve që lidhen me të mitur – Ora pranoi që asaj i pëlqente lidhja e saj dhe nuk ishte e detyruar.

“Unë isha gati e fiksuar me faktin që kisha një burrë që më dëshiron,”-  pranoi ajo. “Kjo më bëri të ndihem mirë dhe nuk më interesonte çfarë bëri ai apo sa vjeçar ishte. Unë e dëshiroja atë. Është çmenduri”.

Edhe sot, ajo ndan të njëjtin sentiment sikurse kur ishte 14-vjecare.

“Nuk dua të them që e pësova, sepse e doja,”-  tha ajo. “Nuk dua të them që isha i detyruar ta bëj. Unë nuk dua që njerëzit të mendojnë se u abuzova si fëmijë, por padyshim isha më e pjekur sesa duhej të isha në moshën 14 vjeçare”. /Insajderi.com

Burimi: Nicki Swift