Lind në një Flixbus, fëmija do të udhëtojë falas deri në moshën 18 vjeçare

Lind në një Flixbus, fëmija do të udhëtojë falas deri në moshën 18 vjeçare

Autobusi ishte nisur nga Barcelona për të arritur në Bruksel, por në Francë i`u desh të ndalonte urgjentisht për të pritur lindjen e një fëmije.

Vajza e vogël Zenep erdhi në jetë të mërkurën e 8 maj-it në një autobus, midis Parisit dhe Lilës. Nëna e saj po udhëtonte në një Flixbus që po largohej nga Barcelona për të shkuar në Bruksel, por në gjysmë të rrugës ajo u ndje keq.

Shoferët bëjnë menjëherë një ndalesë emergjente në një stacion shërbimi në Ressons (në departamentin e Oise) në orën 3:30 të mëngjesit, dhe njoftojnë shërbimet emergjente për të siguruar që gjithçka të shkonte me sukses.

Lindja rezultoi e sukseshme, Zenep është transferuar së bashku me prindërit e saj në një spital në Compiègne aty pranë. Mami dhe vajza gëzojnë shëndet të plotë dhe për të festuar fundin e lumtur, kompania ka vendosur t’i japë fëmijës udhëtime falas deri në moshë madhore.