Lindsay Lohan dërgon mesazh kriptik për Taylor Swift

Lindsay Lohan dërgon mesazh kriptik për Taylor Swift

Lindsay Lohan si duket donte të merrte vëmendjen e Taylor Swift gjatë vikendit, mirëpo askush nuk e di pse.

Aktorja postoi një tëeet në të cilin ka përmendur këngëtaren mirëpo në të nuk kishte shkruar ndonjë mesazh tjetër.

Mirëpo pavarësisht qëllimeve të Lindsay, mesazhi u bë viral, duke marrë shumë ripostime, pëlqime dhe përgjigje.

Sëift nuk është përgjgjur ndërsa fansat janë ende duke pritur nga Lohan të tregojë atë që ka dashur të thotë përmes këtij mesazhi.

Lindsay sapo ka nënshkruar një marrëveshje me Casablanca Records dhe Republic Records për një album të tretë.

Prandaj mendohet që ky tëeet të ketë qenë lidhur me ndonjë bashkëpunim mes të dyjave./Insajderi.com